dagens köp


Bik bok har väldigt fina smycken just nu, emelie köpte ett halsband medan jag kom hem med denna ring för en femtiolapp. Vi var även inne på weekday och letade jeans för 40 kronor, men det var väldigt utplockat. Synd, för jag hade inte tackat nej till ett par billiga jeans.

19:50


Idag traskade jag runt på stan med emelie. Vi träffade på sigrid men ingen prideparad (inte för att vi letade men ändå, det hade varit lite kul att se), dock såg jag en tjej som var klädd i regnbågens alla färger. Fint.
Förresten så beställde jag en iPhone 4 tidigare idag! Trevlans, troligtvis lär den inte dyka upp förrän till skolstarten, om inte senare, men den som väntar på något gott..

från h&m


Kort kavaj från h&m, en ny favorit.


10-07-29


Igår blev det lite tennis, bad, picknick på bryggan (vegetarisk sushi på bild och nej, vi hade ingen aning om vad det prickiga var för något) och bio. Eclipse var kanske inte den bästa film jag sett men klart godkänd. 

Idag är det grått och regnigt i stockholm och jag vaknade mitt i natten av spöregn, åska och blixtrar. Usch. Även om en liten, liten del av mig längtar till hösten vill jag inte att sommaren ska ta slut riktigt än.


colours


Kalas tänkte jag igår när jag hittade den här underdelen (som hör ihop med bikinin jag klickade hem här) för endast 20 kronor. 20 kronor är ingenting.


22:10


Make the most of all that comes and the least of all that goes.

bokat


Bokade nyss biobiljetter till imorgonkväll då jag tillsammans med några vänner ska se eclipse. Har inte så jättehöga förväntningar på filmen men har hört att den ska vara ganska bra. Den bästa av de tre hittills iallafall.

nytt


Klickade precis hem dessa från h&m's hemsida, fast det känns ju en aning konstigt att köpa halsdukar i juli.

söndag


random bild

Typisk söndag. Ute har det varit grått hela dagen (från medelhavsvärme till 18 grader på två dagar, bra jobbat) och det enda jag gjort idag värt att nämnas här är att träna en timme med sigrid. Ikväll lär det bli mys med film. Ett ganska meningslöst inlägg, men egentligen, vad bloggar man om på en söndag?

handsmycke


Inte den bästa bilden men den får duga, ville bara visa mitt nya handsmycke från Urban Outfitters som jag köpte häromdagen.

sucker for happy endings


Bilder från igår. Filmkvällar med god mat och jacuzzibad är bra mysigt ska ni veta.

10-07-23

Lyssnar på musik och fixar det sista inför att åka iväg till stan för att luncha med en gammal klasskompis. Senare åker jag direkt hem till emelie där det vankas middag med fina tjejer som jag inte har träffat på hur länge som helst. ciao


inception


Grym film, två timmar och tjugoåtta minuter som bara försvann. Se den!


update

Har precis bokat biljetter till smygpremiären för Inception imorgon, får se om den lever upp till mina förväntningar. Idag var det poolhäng med emelie som gällde (typ bästa sättet att fördriva en varm dag på) och imorgon ska vi in till stan, det blir bra det. Nu ska vi ha gäster här hemma så jag tänkte vara lite social, latero.

10-07-20


Bilder från igår när jag, fredde och ulrika var vid klipporna och tittade på solnedgången. Mys.

16:10

Molnen är framme för första gången på länge och det är skönt att kunna göra ingenting utan att få dåligt samvete. Spenderade förmiddagen med en bok i utesoffan. Fick ett ryck och snörade på mig springskorna. Sprang längre än vad jag brukar och även om solen inte gassade så var det bra varmt att springa. Nu tänkte jag återgå till min bok och min älskade soffa.

fina lillebror


play some music maestro


Igår köpte jag en bärbar iPodhögtalare för 59 kr inne på Media Markt. Sjukt värt, den användas mycket i sommar (ska bara fixa fram rätt sorts batterier först..).


klippor


Jag älskar sommar. Punkt slut.

värme

Fortfarande galet varmt, men jag klagar inte, minns inte senast det var sånt här sommarväder. Ska iväg och bada idag igen (såklart). Finns inte så mycket annat att göra när det är så här varmt. Ciao!


10-07-11


Söndag och det är så varmt. Det är fortfarande runt 27 grader ute i skuggan, det känns som om man är utomlands. Idag hängde jag med tove & emelie vid några klippor. Med sallad, baguette, tidningar, bullar, cheescake och latte i pet-flaska. Bäst. Ikväll är det fotboll som gäller, final ju! Heja spanien.


inception



snyggt


ph: Karin Bylund

Fejktatueringar (gnuggisar!) från Urban Outfitters. I butik nu. Åh, jag vill ha..

@ emelie's

Ännu en dag hemma hos Emelie och hennes pool, fast först ett besök på gymmet. Det gick lite sådär, det var tydligen ett pass med fokus på balans och så. Jag är ungefär lika smidig som ett kassaskåp men det var ganska kul att testa på iallafall.

tyskland!


Trött som jag är tänkte jag nu bänka mig framför fotbolls vm med resten av familjen och hoppas på att tyskland vinner matchen ikväll. Imorgon måste jag gå upp ganska tidigt, ska gå på gympass för första gången i mitt liv med mami klockan tio. Haha, vi får se hur det går!


poolhäng


Åkte hem till emelie med en liter jordgubbar. Badade i poolen, solade och tog massa foton (vissa mer seriösa än andra, haha).

shoes


från Zara

förgätmigej/forgetmenot


Slapp dag, varm dag. Köpte ett par fina skor idag på Zaras rea. Jag blev glad, eftersom jag hade kollat på de vid flera tillfällen innan men aldrig hittat rätt storlek. Men nu så, nu står de så fint i min skohylla.

fourth of july


Idag var det en sån där varm dag igen. Igår var det tydligen något värmerekord, varmaste dagen hittills, men det var bra varmt idag också. Träffade hanna, åt massa jordgubbar, hoppade hopptorn och brände mig lite grann.

SOMMAR



Bilder från när jag och Emelie var hos Sara häromdagen. Sol + brygghäng + fina vänner + choklad kan inte bli fel.


10-07-02


Igår var hur mysigt som helst, synd bara att det var mulet i princip hela dagen fram tills dess vi skulle åka hem. Menmen, sånt kan man inte bestämma över. Idag däremot lyser solen och jag tänkte inte sitta kvar här framför datorn så länge till. Ska träffa lite folk senare idag för mys hemma hos en vän, vilket inte låter helt fel i mina öron.

RSS 2.0